SOM-HI, WEB DE JOSEP ANTON

SOM-HI, WEB DE JOSEP ANTON
Guardant les seves obres, treballs, records.

2,. ATLETISME - TA FITA

2.- ACONSEGUIRES TA FITA
ATLETISME ERA TA DITASel·lecció Catalana en el campionat d'Espanya a Gandia.
A mi que m'agrada trobar en els nombres connotacions matemàtique, és un hoobby, diria que el seu ,el 262 si multipliquem el 2x 6 = 12 + 2 = 14, nombre premiat a les travesses i que a ELL no li va anar malament en aquesta ocasió


Sel·lecció Catalana en el campionat d'Espanya a Gandia
Devia néixer amb la presa del  córrer que no la deixaria al llarg de la seva vida. En temps enrere em semblava normal que fes el que feia, ara, al repassar-ho i tenir que portar a terme aquesta mena de biografia se'm fa difícil de coordinar-ho tot ja que no seguia les seves progresions en vers aquest delit. No el vaig veure mai competir. Era ell sol abans de casar-se o amb, aixó SI, amb tota la seva família pròpia.La seva esposa era la cuidant de posà en fotos o vídeo tot el recital que es tenien promés.
Tenia clar que volia arribar al final d'una llarga vida competint amb el que era el seu estimat neguit. El veia gotjós quan explicava haver trobat als CAMPIONATS DEL MON  D'ATLETISMA DE VETERANS  A FINLÀNDIA, un home molt gran que sobrepassava els vuitanta, clar, era campió de la seva categoria, i al veure'l amb el seus fills i nets, se li omplia el cor per poder arribar a una FITA per Ell somniada.

RECORDS DE JOSEP ANTON