SOM-HI, WEB DE JOSEP ANTON

SOM-HI, WEB DE JOSEP ANTON
Guardant les seves obres, treballs, records.

diumenge, 2 d’octubre de 2011

PARLAMENT DE RAÜL SABATÉ.- HOMENATGE JOSEP ANTON.- ASCÓ 1-9 -11PARLAMENT DE RAÜL SABATÉ EN L’HOMENATGE A JOSEP ANTON
A ASCÓ EN EL MARC DELS CAMPIONATS D’ESPANYA D’ATLETISME VETERANS.
Ara fa un any i mig ens va deixar una de les persones que més ha fet per l’atletisme i per l’esport en general a la Ribera d’Ebre.
Avui, aquesta comarca acull amb tota normalitat aquest campionat d’Atletisme. Però és interessant fer una mirada enrere, quan Josep Anton ens va dir a uns quants de venir a Ascó quan això era un solitari i ventós camp de terra a entrenar per ser més ràpids. Fèiem atletisme de velocitat. Com que érem de Flix, Ascó i del seu poble La Torre de l’Espanyol, això ens quedava enmig.
No hi havia Internet ni quasi llibres d’aquest esport i Josep Anton va esdevenir el nostre guia en aquesta aventura com és el mon de l’atletisme i una forma de vida. Anys després va arribar Internet i els llibres. De fet a proposta seva,varem col·laborar junts en la publicació dels primers dos llibres en català. Però tot i així, Josep Anton va seguir sent aquesta guia per moltíssims xiquets i xiquetes d’aquesta comarca i també en molta gent gran de les bondats d’aquest esport.
Avui li volem destapar una placa recordant també la prova que ELL més va estimar.
Que serveixi a tothom el record de Josep Anton Fortunyo per saber que sense necessitat de guanyar títols es pot ser un gran i admirat atleta. RAÜL SABATÉ  .- ASCÓ-1 - 9 - 11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDS DE JOSEP ANTON